Xiaomi Redmi Note 4, disponibil şi în versiune International Edition

13.02.2017
Xiaomi Redmi Note 4, disponibil şi în versiune International Edition

Lansat de Xiaomi iniţial doar pentru piaţa din China, phablet-ul Redmi Note 4 a crescut rapid în popularitate în ciuda neajunsurilor de ordin software, performanţele oferite şi preţul de achiziţie relativ mic atrăgând un număr semnificativ de cumpărători dispuşi să accepte versiunea de Android neoptimizată pentru utilizatori europeni.

Urmând anunţului făcut în luna octombrie 2016, prin care Xiaomi a dezvăluit ca va asigura oficial prezenţa în Uniunea Europeană, situaţia este pe cale să se schimbe în bine.

Cu dotări hardware neschimbate faţă de ediţia pentru China, modelul smartphone Xiaomi Redmi Note 4 este disponibil acum la precomandă şi în versiune International Edition, livrările urmând să înceapă după data de 25 februarie. Astfel, cumpărătorii se aleg cu un smartphone echipat cu o versiune de Android adaptată cu tastatură QWERTY şi interfaţă tradusă în mai multe limbi europene (inclusiv română), respectiv aplicaţii şi pachetul obişnuit de servicii Google deja instalate.

Desigur, cei care au achiziţionat sau plănuiesc să achiziţioneze versiunea pentru pieţele asiatice a modelului Redmi Note 4 pot descărca şi instala ulterior noul ROM Android pus la dispoziţie de Xiaomi.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult