Xiaomi Redmi Note 7, anunţat oficial. Are cameră foto de 48MP şi preţ începând cu 147 dolari

10.01.2019
Xiaomi Redmi Note 7, anunţat oficial. Are cameră foto de 48MP şi preţ începând cu 147 dolari

Redmi Note 7 cu siguranţă este una dintre cele mai interesante apariţii pentru începutul de an 2019, un smartphone livrat cu carcasă din sticlă şi cameră foto de 48MP la preţul unui telefon de buget.

Principalul element de atracţie este camera foto duală prezentă la partea din spate, dotată cu senzor de 48MP furnizat de Samsung şi lentile cu deschidere f/1.8. Pentru efect artistic, acesta este secondat de un senzor de 5MP responsabil cu măsurarea profunzimii imaginii şi aplicarea efectelor bokeh. Dincolo de rezoluţia stelară, Xiaomi laudă şi performanţele camerei foto în condiţii lumină slabă, obţinute prin cuplarea pixelilor adiacenţi pentru obţinerea unor instantanee ma bine expuse, având rezoluţia 12MP.

Redmi Note 7 vine echipat cu chipsetul Snapdragon 660, un acumulator de 3900 mAh şi funcţie de încărcare rapidă. La partea din faţă găsim o cameră frontală de 12MP. Ecranul de 6.3” foloseşte rezoluţie HD+ şi include o perforaţie tip „picătură” la partea de sus, aplicată în dreptul camerei frontale de 13MP.

Pachetul include adaptor AC cu putere de 18W şi cablu USB-C pentru încărcare rapidă. Pe carcasa telefonului mai găsim o ieşire pentru căşti şi transmiţător infraroţşu pentru folosirea în rolul de telecomandă.

Cu preţ de 147 dolari în ofertele magazinelor asiatice, Xiaomi Redmi Note 7 vine echipat cu 3GB memorie RAM şi 32GB spaţiu de stocare. Varianta cu 4GB/64GB stocare duce preţul la 177 dolari, iar pentru 206 dolari ne alegem cu 6GB memorie RAM. Xiaomi va lansa în perioada următoare şi o ediţie Redmi Note 7 Pro, care substituie senzorul Samsung de 48MP cu alternativa mai performantă Sony IMX586, de asemenea cu rezoluţie 48MP.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult