Xiaomi va sărbători împlinirea a 8 ani de activitate cu un smartphone aniversar: Xiaomi Mi 8

18.05.2018
Xiaomi va sărbători împlinirea a 8 ani de activitate cu un smartphone aniversar: Xiaomi Mi 8

Fondată în anul 2010, compania asiatică a avut parte de o ascensiune fulminantă, ajungând în prezent să fie unul dintre cei mai mari producători smartphone din lume.

Fără a ceda mai multe detalii, Xiaomi a distribuit invitaţii pentru un eveniment de lansare programat pentru data de 23 mai. Între timp, la bursa zvonurilor circulă informaţii privind lansarea unui nou flagship Xiaomi echipat cu tehnologii avansate de recunoaştere facială şi senzor de amprente sub ecran. Afirmaţiile sunt susţinute inclusiv cui o poză arătând ambalajul noului smartphone.

Cât despre Xiaomi Mi 7, compania ar fi decis să sară peste un număr de generaţie, alegând în schimb o denumire care să reflecte aniversarea celor 8 ani de activitate a companiei. Potrivit informaţiilor neconfirmate oficial, Xiaomi Mi 8 Anniversary edition foloseşte chipsetul Snapdragon 845, oferind performanţe comparabile rivalului Galaxy S9, la un preţ mai competitiv.

Xiaomi Mi 8 ar urma să fie disponibil la precomandă începând cu data de 27 mai, pentru început doar în oferta magazinelor asiatice. Deocamdată, preţul la vânzare nu este cunoscut.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult