Xperia Arc HD – primul telefon Sony fără Ericsson [UPDATE]

Xperia Arc HD - primul telefon Sony fără Ericsson  [UPDATE]

UPDATE: smartphone-ul cu denumire de serie LT26i (nume de cod Nozomi) a apărut într-o imagine conform căreia poartă brand-ul Sony Ericsson şi nu Sony cum s-a scris iniţial. Aceasta înseamnă că dispozitivul a fost planificat înainte ca Sony să achiziţioneze acţiunile Ericsson. Legat de partea tehnică, se zvoneşte că telefonul va avea un procesor dual core la 1.5 GHz.

Xperia Arc HD


Nu este oficial, dar primele informaţii scăpate pe Internet arată că Sony lucrează la un smartphone care ar putea fi primul fără după achiziţionarea pachetului de acţiuni de la Ericsson. Smartphone-ul, inspirat după un model apreciat lansat anul acesta – Sony Ericsson Xperia Arc, va fi comercializat sub denumirea de Sony Xperia Arc HD, iar îmbunătăţirile pe care le va aduce vor fi pe partea de multimedia, display şi video.

Sony Xperia Arc HD va avea un ecran de 4.3 inch cu rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli) şi o platformă hardware capabilă să ruleze fluent filme Full HD, dar şi să filmeze în acest format. O noutate pe partea de filmare va fi posibilitatea de captură foto în timpul înregistrărilor video.

Conform surselor care au dorit să-şi păstreze anonimatul (un anume magazin mare de retail din Europa), smartphone-ul Sony ar putea fi anunţat în prima parte a lui 2012, cu ocazia târgului de comunicaţii Mobile World Congress (Barcelona, 27 februarie – 1 martie).

Xperia Arc

Urmărește Go4IT.ro pe Google News