Xperia Z5, surprins în noi imagini detaliate

02.09.2015
Xperia Z5, surprins în noi imagini detaliate

Subiectul unui filmuleţ de prezentare neoficial şi numeroase poze-spion nu foarte clare, noul top de gamă Sony Xperia Z5 poate fi admirat acum într-o primă serie de imagini detaliate, arătând toate cele trei variante ale telefonului – Xperia Z5, Z5 Compact şi Z5 Premium.

Sony Xperia Z5

În imagini poate fi observat noul logo XPERIA gravat pe rama laterală, plasat alături de compartimentul pentru cartelă SIM.

Sony Xperia Z5

Pe latura opusă poate fi observat noul buton Power cu cititor de amprente încorporat, argintiu şi puţin mai mare decât în mod normal. Tot aici pot fi observate clapeta pentru volum şi butonul dedicat pentru poze.

Sony Xperia Z5

Pe spatele carcasei acoperită cu sticlă poate fi observată camera foto de 23MP cu lentile G-Lens, asistată de blitz-ul cu tehnologie LED. Logo-ul Sony este poziţionat aproximativ central, iar deasupra poate fi observat un simbol ce anunţă prezenţa conectivităţii NFC.

Sony Xperia Z5

Lista încă incompletă cu specificaţii neoficiale menţionează folosirea unui chipset Snapdragon 810, ajutat cu 3GB memorie RAM. Xperia Z5 mai dispune de 32 GB memorie internă şi o cameră frontală de 8MP.

Sony Xperia Z5

Varianta mai bine echipată, Xperia Z5 Premium, dispune de ecran 4K UHD cu diagonală 5.5˝, modelul Xperia Z5 adresat utilizatorilor mai puţin exigenţi primind doar un ecran Full HD cu diagonală 5.2˝. Şi mai puţin costisitor, modelul Xperia Z5 Compact oferă un ecran de 4.6˝ cu rezoluţie 720p.

Sony Xperia Z5

Potrivit zvonurilor, cele trei variante Xperia Z5 oferă cam 2 zile de autonomie pentru fiecare încărcare a bateriei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult