Yezz va lansa în Europa două telefoane Windows Phone cu Dual SIM şi preţ accesibil

02.09.2014
Yezz va lansa în Europa două telefoane Windows Phone cu Dual SIM şi preţ accesibil

Microsoft a promis că va îmbunătăţi oferta de telefoane Windows Phone ieftine prin atragerea de noi producători, iar rezultatele acestei iniţiative încep să iasă la iveală.  Yezz, un producător low-cost ale cărui produse au început să apară şi în România, a anunţat că va aduce în Europa primele sale telefoane Windows Phone în luna octombrie.

Menţionate în cadrul evenimentului Microsoft de la COMPUTEX 2014, cele două smartphone-uri Windows Phone produse de Yezz vizează segmentul inferior de piaţă şi oferă un modem radio Dual SIM.

Cel mai impozant dintre acestea este Billy 4.7, care pretinde că este cel mai subţire terminal Windows Phone disponibil în acest moment de piaţă: 7,2 milimetri. Telefonul foloseşte un ecran IPS cu o diagonală de 4,7” şi rezoluţie de 1280 x 720 pixeli.

Configuraţia hardware este bazată pe o soluţie Qualcomm Snapdragon 200, care oferă un procesor quad-core ARM Cortex-A7 cu o frecvenţă de 1,2 GHz şi un procesor grafic Adreno 302. Această platformă hardware este completată de 1 GB de memorie RAM, 8 GB de memorie internă şi un slot MicroSDXC care poate găzdui carduri cu o capacitate de 128 GB.

Lista de dotări mai include două camere foto cu rezoluţii de 8 şi 2 MP, Bluetooth 4.0, modem radio 3G, Wi-Fi 802.11 b/g/n şi GPS. Acest telefon va fi disponibil în Europa la un preţ de 199 de euro.

Cel de-al doilea terminal este Billy 4, acesta oferind un ecran de 4” cu rezoluţie WVGA. Acesta va folosi aparent acelaşi cip Snapdragon 200, însă va oferi doar 512 MB RAM şi 4 GB de memorie internă, la care se adaugă un slot MicroSDXC.

Restul dotărilor sunt similare cu cele ale modelului mai mare, singura diferenţă fiind doar rezoluţia mai mică a senzorului frontal: 1,3 MP şi carcasa cu capace interschimbabile. Preţul acestui terminal va fi de 129 de euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News