Zenfone 3 şi Zenfone 3 Deluxe: primele imagini neoficiale

04.04.2016
Zenfone 3 şi Zenfone 3 Deluxe: primele imagini neoficiale

ASUS va lansa seria de smartphone-uri Zenfone 3 la Computex 2016, însă deja avem primele imagini cu două dintre modelele care vor fi lansate. Deşi aceste imagini nu au fost lansate de către ASUS şi nici nu descriu dispozitive finale, design-urile se aliniază la informaţiile care au circulat în trecut.

Zenfone 3 în varianta standard va fi un smartphone realizat din sticlă şi aluminiu. Acesta va fi acoperit pe ambele părţi de sticlă curbată, partea din spate fiind decorată cu un model metalic cu cercuri concentrice, asemeni altor dispozitive din gama „Zen”. Acesta va muta butoanele de volum de pe spate pe lateral, iar butonul de power se mută de asemenea de pe muchia de sus pe cea din dreapta.

Pe spate, sub camera foto este integrat un senzor de amprentă, iar sub display avem cele trei butoane capacitive. Camera foto pare să iasă în relief, conform fotografiilor, ceea ce sugerează că va integra şi un sistem de stabilizare optică. Zenfone 3 va fi echipat cu un blitz dual-tone, cât şi un senzor laser care va asista focalizarea fotografiilor.

Zenfone 3 Deluxe abordează însă un design puţin diferit. Acesta va înlocui butonul capacitiv Home cu un buton fizic, care integrează şi senzorul de amprentă. Butonul de power rămâne pe partea dreaptă, iar spatele va fi acoperit în întregime cu aluminiu. Din păcate, nu există fotografii din alte unghiuri cu acest model, însă lipsa butoanelor de volum de pe laterala din dreapta sugerează că acestea vor fi ataşate pe spatele dispozitivului, sub camera foto, asemeni liniei de produse Zenfone 2. Descrierea telefonului sugerează că spatele nu va fi acoperit de dungi de plastic pentru antene, ASUS abordând un design inovator pentru recepţia radio.

Vom afla dacă acestea sunt într-adevăr noile Zenfone 3 şi Zenfone 3 Deluxe la începutul verii, când ASUS va lansa noua gamă de dispozitive mobile în cadrul târgului de tehnologie de la Taipei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult