ZenFone Max Pro M2 – specificaţii şi imagini de prezentare neoficiale

22.11.2018
ZenFone Max Pro M2 - specificaţii şi imagini de prezentare neoficiale

Aşteptat nu mai devreme de 11 decembrie, ZenFone Max Pro M2 a apărut într-un review video publicat accidental, conţinând detalii complete despre specificaţii şi designul exterior.

ZenFone Max Pro M1 a fost smartphone de buget fără prea multe pretenţii, care însă s-a făcut remarcat prin capacitatea generoasă a acumulatorului şi versiunea de Android cu bagaj minim de aplicaţii sau modificări la nivelul interfeţei. Se pare că ASUS doreşte continuarea acestei direcţii cu un model ZenFone Max Pro M2 actualizat din punct de vedere hardware, care păstrează elementele care au consacrat originalul, precum design-ul şi autonomia crescută.

Max Pro M2 se prezintă cu ecran decupat, noul „breton” permiţând eliminarea ramei lăsate deasupra ecranului la modelul anterior, rămânând doar cea de la partea de jos. La interior, chipset-ul Snapdragon 636 a fost înlocuit cu modelul mai puternic Snapdragon 660, memoria RAM de 4GB a fost crescută la 6GB, iar opţiunile stocare ajung la 64 şi 128 GB.

Ecranul Full HD+ pe format 18:9 a fost schimbat cu unul de tip 19:9, pentru a face loc „bretonului” decupat la partea de sus. Din fericire întâlnim acelaşi panou IPS de calitate pe care l-am întâlnit în trecut, întins pe o diagonală de 6.0” şi protejat sub un scut Gorilla Glass 6.

Piesa de rezistenţă, acumulatorul de 5000 mAh a fost preluat şi la modelul de anul acesta, însă folosirea chipsetului cu performanţe crescute ar putea aduce o mică penalizare la partea de autonomie.

Lista dotărilor este completată cu funcţionalitate dual SIM, slot micro SD, cameră frontală de 13MP şi dual camera 12MP+5MP la partea din spate.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult