Zero Camera Mod N8 îmbunătăţeşte performanţa foto şi video de pe Galaxy Note8

13.10.2017
Zero Camera Mod N8 îmbunătăţeşte performanţa foto şi video de pe Galaxy Note8

Galaxy Note8 este unul dintre cele mai performante telefoane de pe piaţă la capitolul captură foto sau video. Cu toate acestea, întotdeauna este loc pentru îmbunătăţiri, iar o echipă de dezvoltatori software independenţi a lansat o aplicaţie de cameră modificată pentru noul flagship Samsung, care să ofere mai multă flexibilitate pentru realizarea de fotografii şi clipuri video. Aplicaţia se numeşte Camera Mod N8 şi necesită puţine cunoştinţe tehnice pentru instalare, însă rezultatele sunt impresionante.

Zero Camera Mod N8 modifică aplicaţia de cameră implicită de pe Galaxy Note8, oferind noi opţiuni de fotografiere şi filmare, renunţând în acelaşi timp la câteva limitări artificiale impuse de Samsung. De exemplu, modelele echipate cu chipset-uri Exynoss vor putea cu ajutorul acestei modificări software să filmeze cu Galaxy Note8 la rezoluţie QHD (2.560 x 1440 pixeli) la 60 de cadre pe secundă, opţiune care nu apărea în lista implicită de pe telefon.

Cei care preferă să filmeze în rezoluţie 4K au acum la dispoziţie şi filmarea cu modul HDR activ, lucru care va asigura diferenţe mai mici între zonele întunecate şi cele puternic iluminate din cadru, în timp ce înregistrările video de toate felurile nu mai sunt supuse unor limite de timp. Focalizarea care urmăreşte subiecţii este acum disponibilă în toate modurile de fotografiere sau filmare, clipurile video sunt înregistrate la bitrate mai mare, pentru o calitate superioară, asemeni fotografiilor în format JPEG.

Alte avantaje ale lui Zero Camera Mod N8 sunt elminarea limitei de 4GB pentru clipuri video, opţiuni pentru sharpness şi eliminarea zgomotului din imagini, posibilitatea de a seta viteza obturatorului la peste 10 secunde, cât şi posibilitatea de a seta bitrate-ul după bunul plan în modurile 1080p, 720p şi 1:1.

Detaliile complete despre capabilitaţile Zero Camera Mod N8 şi despre instalarea aplicaţiei sunt disponibile pe forumul XDA-Developers.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video