ZTE Axon 40 Ultra, lansat oficial

09.06.2022
ZTE Axon 40 Ultra, lansat oficial

ZTE a anunțat Axon 40 Ultra încă de luna trecut, noul flagship urmând acum să ajungă și pe piața europeană, inclusiv România.

Oferit cu prețul de 830 euro în echiparea de bază, ZTE Axon 40 Ultra vine cu chipsetul Snapdragon 8 Gen 1, 8GB memorie RAM și 128 GB stocare internă. Pentru 950 euro, cumpărătorii se aleg cu 12GB RAM și 256GB stocare internă. Producătorul a ales să nu aducă (deocamdată) pe piața Europeană și alte versiuni mai bine dotate deja disponibile în ofertele magazinelor din China, cum ar fi 16GB RAM / 512 GB stocare și modelul cu 1TB memorie.

Recomandat drept un flagship veritabil, Axon 40 Ultra poate fi comandat direct de pe site-ul producătorului, cu livrare gratuită și fără taxe suplimentare inclusiv pentru cumpărătorii din România.

ZTE Axon 40 Ultra

ZTE Axon 40 Ultra este disponibil și cumpărătorilor din Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania (50 din 52 de provincii), Suedia și Regatul Uni.

Comparat cu rivalul Galaxy S22, Axon 40 Ultra diferă prin modul în care ecranul său are o curbură ceva mai „abruptă”. Pentru restul lumii, Axon 40 Ultra este o clonă S22 Ultra, sărăcită de optimizările software pe care Samsung le-a dezvoltat pe durata mai multor ani, dar ceva mai ieftină și cu hardware superior pe anumite paliere. Spre exemplu, ecranul de 6.8 inch este un model FHD+ AMOLED cu rată de refresh la 120 Hz, încadrat cu o ramă foarte îngustă. Sistemul triple camera include un senzor principal și cameră ultra-wide a câte 64MP fiecare. Camera frontală este de tip under-display (invizibilă sub suprafața ecranului) și oferă rezoluția de 16MP. Configurația este completată cu un acumulator de 5000mAh, prevăzut cu Încărcare rapidă de 65 W.,

ZTE Axon 40 Ultra

Vânzările globale vor începe pe 21 iunie, dar, între timp puteți precomanda noul flagship plătind un avans simbolic de 2 euro, finalizarea comenzii fiind recompensată cu o reducere de 50 euro din prețul de listă al telefonului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult