ZTE pregăteşte Iconic Phablet, cu ecran de 5.7 inch şi un preţ accesibil

09.01.2014
ZTE pregăteşte Iconic Phablet, cu ecran de 5.7 inch şi un preţ accesibil

ZTE îşi extinde oferta smartphone cu un model din categoria phablet. Botezat Iconic Phablet, terminalul pune la dispoziţie ecran de 5.7 inch cu rezoluţie 720p şi chipset quad-core produs de Qualcomm. Deşi producătorul nu dezvăluie costul exact, cantitatea de memorie RAM limitată la 1GB indică o încadrare în gama inferioară de preţuri.

ZTE Iconic Phablet

ZTE Iconic Phablet dispune de 8GB memorie internă şi permite extinderea spaţiului de stocare cu până la 32GB prin ataşarea unui card microSD. Lista completă a specificaţiilor nu a fost dezvăluită, însă putem aştepta să găsim suport LTE pentru sesiuni de internet mobil, obişnuitele module WiFi N şi Bluetooth 4.0, alături de receptor GPS pentru navigare. În afară de camera frontală cu rezoluţie 1MP poziţionată sub scutul Gorilla Glass ce protejează ecranul, spatele carcasei mai ascunde şi o cameră foto de 8MP însoţită de blitz LED. Toate acestea sunt gestionate cu un acumulator de 3200mAh care ar trebui să acopere fără probleme cerinţele ecranului şi procesorul instalat.

ZTE va livra noul Iconic Phablet împreună cu versiunea Android 4.3 Jelly Bean. Nu este sigur dacă actualizarea la Android KitKat va fi oferită mai târziu, dar între timp producătorul încearcă să compenseze pentru versiunea cam învechită de Android adăugând câteva funcţii utile, cum este şi suportul Multi-Window ce permit lui Iconic Phablet să redea mai multe aplicaţii de Android în acelaţi timp.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult