Zvon: Motorola Edge 50 Fusion, încă un smartphone accesibil de la producătorul chinez. Specificații, preț și perioadă de lansare

26.03.2024
Zvon: Motorola Edge 50 Fusion, încă un smartphone accesibil de la producătorul chinez. Specificații, preț și perioadă de lansare
Foto: Android Headlines

Pe lângă Edge 50 Pro, se pare ca Motorola pregătește lansarea unui nou model de smartphone pentru începutul lunii aprilie. Este vorba despre Motorola Edge 50 Fusion, a cărui lansare indiană este programată tot pentru 3 aprilie 2024, și care va propune o nouă alternativă pentru cei care caută un terminal cu dotări decente, la un preț accesibil.

Telefonul ar urma să fie disponibil în trei culori: albastru, roz și turcoaz. Versiunea albastră ar trebui să aibă spatele acoperit de o textură din piele vegană. Moto Edge 50 Fusion ar trebui să aibă un ecran pOLED cu diagonală de 6,7 inci, 8 GB de memorie RAM, 256 GB de stocare și un procesor Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1.

Sistemul de camere de pe acest Edge 50 Fusion ar trebui să fie unul destul de standard pentru această categorie de preț, cu un senzor principal de 50 MP, secondat de un senzor ultra-wide de 13 MP. Camera selfie ar urma să folosească un senzor de 32 MP.

Bateria lui Edge 50 Fusion ar trebui să aibă o capacitate generoasă, de 5000 mAh, iar telefonul va oferi suport pentru încărcare pe fir la 68W. Totuși, se pare că încărcătorul nu va fi inclus în cutia produsului.

Motorola Edge 50 Fusion ar urma să beneficieze de protecție împotriva apei și prafului cu rating IP68, lansarea sa fiind programată pentru 3 aprilie 2024 în India și China, versiunile europene și nord-americane urmând să sosească, de asemenea, în scurt timp.

Prețul vehiculat pentru modelul Motorola Edge 50 Fusion ar fi de aproximativ 300 de dolari americani.

Sursa: AndroidAuthority.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News