Zvonul zvonurilor: Philips Xenium X-Connect cu touchscreen şi GPS

13.05.2008
Zvonul zvonurilor: Philips Xenium X-Connect cu touchscreen şi GPS

Se pare că zvonurile (întemeiate sau inventate) nu vizează doar giganţii telefoniei mobile, iată că şi peştii mai mici sunt aduşi în centrul atenţiei. În cazul de faţă Philips, cu un posibil terminal realizat în stilul fashion specific coreean. Imaginea este mai mult ca sigur falsă, fiind opera unui individ destul de priceput în programe de editare foto şi randare.

Philips Xenium X-Connect

Imaginea dezvăluie un telefon inteligent din seria Xenium cu sistem de operare Windows Mobile 6, interfaţă touchscreen X-Connect de 3 inch, procesor Intel Xscale la 624 Mhz, HSDPA, GPS şi, culmea, baterie auxiliară AAA – întâlnită pe terminalul entry-level Philips 9@9j. Oare câte elemente din listă se vor confirma? Personal, cred că nici unul, însă recunosc că îmi doresc să fiu contrazis.

Update: până la urmă, iată că zvonul se confirmă – Philips X-Connect este real. Mai mult, aspectul şi specificaţiile menţionate mai sus sunt corecte, mai puţin informaţia legată de bateria auxiliară (care oricum nu putea fi luată în serios privind designul telefonului). Alături de X-Connect, Philips mai pregăteşte o surpriză – modelul Philips X800, un terminal dotat şi el cu touchscreen (2.9 inch, 240 x 400 pixeli) şi sistem de recunoaştere a scrierii de mână (Handwriting Recognition).

Philips X800

Urmărește Go4IT.ro pe Google News