5 modele de TV smart pentru Xbox Series X

25.08.2021
5 modele de TV smart pentru Xbox Series X

Odată cu sosirea noii generații de console, majoritatea utilizatorilor vor face saltul de la rezoluțiile 1080p la 4K pentru prima dată, precum și vor profita de alte tehnologii care au făcut deja primii pași, precum HDR. Multe persoane iau în considerare schimbarea televizorului atunci când își iau o consolă nouă de gaming, iar adevărul este că ai nevoie de un TV Smart performant pentru a te putea bucura de cea mai bună calitate a jocurilor preferate.

LG CX OLED

Posibil unul dintre cele mai bune televizoare pentru a vă bucura de Xbox Series X este acest LG CX OLED. Datorită tehnologiei producătorului coreean, acesta are posibilitatea de a produce negru intens, datorită capacității de a opri complet pixelii individual.

De asemenea, CX OLED are o gamă excelentă de culori, rezultând o fidelitate superbă a culorilor și un contrast senzațional, fiind deosebit de remarcabil atunci când utilizați HDR. Așa cum este caracteristic și acestui tip de ecran, televizorul are unghiuri largi de vizionare, lucru pe care îl veți aprecia când vă jucați împreună cu alte persoane.

În cele din urmă, un aspect de luat în considerare pentru cei care doresc să cumpere un televizor pentru a beneficia la maximum de Xbox Series X, ar trebui să știți că CX OLED are o rată de reîmprospătare de 120hz, lucru pe care îl promite și următoare generație de console. În plus, are și compatibilitate cu tehnologia G-SYNC VRR.

LG C9 OLED

Un alt televizor bun pentru Xbox Series X este LG C9 OLED. La fel ca majoritatea televizoarelor cu acest tip de ecran, calitatea imaginii pe care o oferă surprinde prin contrastul ridicat și manevrarea excelentă a imaginilor în mișcare. În plus, ca și în cazul precedent, unghiurile sale largi de vizualizare sunt excelente pentru acele momente în care invităm mai mulți prieteni să se joace acasă.

Un alt aspect remarcabil al LG C9 OLED este timpul său de răspuns, care este practic instantaneu, poziționându-l ca o opțiune excelentă, deoarece majoritatea televizoarelor de pe piață au un timp de reîmprospătare destul de mare. În plus, un aspect foarte important pe care îl are și LG C9 OLED este suportul pentru 120hz și utilizarea tehnologiei FreeSync.

Samsung Q80T

Pentru cei care preferă tehnologia QLED a Samsung, o altă opțiune excelentă pentru un nou TV Smart este Samsung Q80T, care are un atu important în comparație cu alți concurenți: utilizarea FreeSync. Spre deosebire de modelul anterior LG, acest Q80T are un panou VA, obținând o redare fantastică a culorilor și oferind un contrast excelent, ceea ce îl face o opțiune fantastică pentru a juca în întuneric.

La fel, și ca și la modelul anterior, acest TV Smart are suport pentru 120 Hz și un timp de răspuns foarte redus, ceea ce îl poziționează ca un alt produs excelent pentru toți cei care doresc să se bucure la maximum de seria Xbox Series X.

Samsung RU8000

Considerând ca atu principal timpul de răspuns excelent și întârzierea redusă pe care o are la intrare, care împreună cu suportul FreeSync, îl poziționează ca o opțiune excelentă pentru gaming și pentru Xbox. De asemenea, deși RU8000 nu are un contrast la fel de bun ca Q80T, redă totuși culorile clare și saturate. Un dezavantaj este unghiul de vizionare care nu este la fel de larg ca în cazul modelelor anterioare. Deși imaginea va fi precisă dacă stăm față în față cu ecranul, acest lucru nu se va întâmpla dacă stăm în unghiuri diferite.

Samsung Q70R

La fel ca televizorul anterior, acesta are un panou VA, care oferă un raport de contrast excelent, o uniformitate fantastică a negrului și o luminozitate maximă impresionantă, ceea ce îl face o opțiune de luat în considerare atât în ​​locuri luminoase, cât și în locuri întunecate.

În plus, așa cum se poate aștepta de la aceste tipuri de ecran, Q70R are, de asemenea, o gamă largă de culori, care ajută la producerea de culori vii și cu o saturație adecvată, evidențiind în special conținutul HDR.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult