De unde poți cumpăra cel mai accesibil Smart TV? Prețurile pornesc de la 450 de lei

22.04.2024
De unde poți cumpăra cel mai accesibil Smart TV? Prețurile pornesc de la 450 de lei

Smart TV-urile au devenit norma în industrie, iar prețurile acestora au devenit tot mai accesibile. Noi am ales 3 dintre cele mai ieftine modele pe care le putem găsi în marile magazine din România.

Dacă sunteți în căutarea unui nou smart TV, dar aveți un buget restrâns sau nu vreți să cheltuiți foarte mulți bani pe un televizor nou, am pregătit o listă cu trei modele accesibile, care pot fi găsite în magazinele marilor retaileri din România. Toate au funcționalitate smart, iar prețurile pornesc de la mai puțin de 450 de lei.

Televizor LED Smart Vortex V24TPHDE1S

Televizorul LED Smart Vortex poate fi găsit la Altex pentru prețul de 449 de lei, fiind și cel mai ieftin smart TV de pe lista noastră. Cu o diagonală de 61 de centimetri și rezoluție HD 1366×768, poate fi un televizor potrivit pentru o încăpere mică, așa cum este bucătăria, mai ales dacă vreți să beneficiați de funcțiile smart, cum ar fi streamingul video pe YouTube sau Netflix sau să ascultați muzica preferată.

Televizor LED Diamant 24HL4330H/C

Cel de-al doilea model de pe lista nostră este smart TV-ul Diamant 24HL4330H/C este un alt televizor cu diagonală de 60 cm, potrivit pentru camerele mai mic. Televizorul lansat în 2022 dispune de un panou LED HD cu rezoluție 1366×768 și multiple porturi, cum ar fi două USB-uri, dar și trei intrări HDMI. Televizorul poate fi găsit la eMag, unde este vândut cu suma de 535 de lei.

Televizor Smart LED Vision Touch VTTV A32HDVS

Ultimul, dar nu cel din urmă, este televizorul smart LED Vision Touch VTTV A32HDVS, cu diagonală de 81 de centimetri. Este televizorul cea mai mare diagonală de pe listă, fiind potrivit pentru un dormitor, grație dimensiunilor compacte, dar care păstrează și o diagonală suficientă, fără să fie exagerată. Televizorul smart LED Vision Touch VTTV A32HDVS este disponibil la Flanco pentru suma de 599 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult