Gama de televizoare Sony BRAVIA 2015 s-a lansat în România

Gama de televizoare Sony BRAVIA 2015 s-a lansat în România

Sony a lansat în România noua gamă de televizoare din seria BRAVIA. Acestea sunt primele televizoare produse de compania japoneză care vin echipate cu sistemul de operare Android TV, oferind astfel compatibilitate cu filme, aplicaţii, muzică şi jocuri video fără a fi necesară conectarea altor dispozitive la acestea pentru a consuma conţinut.

Sony BRAVIA KD-65X9000C

Seria BRAVIA primeşte astfel 13 modele UHD cu Android TV, şi 16 modele Full HD, dintre care 8 cu sistemul de operare de la Google. Modelele UHD oferă diagonale între 43 şi 85”, în timp ce variantele Full HD vin cu display-uri cu dimensiuni între 32 şi 65”. Graţie Android TV, televizoarele dispun de căutări şi comenzi cu ajutorul vocii folosind microfonul încorporat în telecomandă, iar cu ajutorul aplicaţiei Google Cast poţi reda conţinut de pe tablete şi telefoane mobile, indiferent dacă sunt bazate pe sistemul de operare Android sau iOS.

Sony pune accentul pe două tehnologii disponibile în variantele de top ale televizoarelor sale noi: pe procesorul de imagine X1 şi pe sistemul de sunet High-Resolution Audio. Conform comunicatului de presă, noul proecsor de imagine poate face un upscale de calitate al conţinutului HD sau SD la rezoluţie UHD, redând culorile într-un mod natural şi afişând un negru profund şi zgomot redus. Sistemul de sunet de rezoluţie înaltă este disponibil doar pe modelele X94C şi X93C şi oferă experienţă auditivă superioară calităţii CD-urilor.

Tot în noua gamă de televizoare BRAVIA se încadrează şi X90C, care este cel mai subţire model 4K al companiei Sony de până acum. Acesta adoptă noul design „Floating Style” şi măsoară doar 4,9 mm în cel mai subţire punct. Acesta vine la pachet şi cu un suport special pentru montură pe perete, asemeni unui tablou.

Toate modelele noi de televizoare (4K şi Full HD) BRAVIA de la Sony sunt deja disponibile în magazinele de specialitate din România.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult