LG anunţă noua serie de televizoare Super UHD LCD TV, cu tehnologie Nano Cell

03.01.2017
LG anunţă noua serie de televizoare Super UHD LCD TV, cu tehnologie Nano Cell

LG completează oferta de televizoare 4K anunţând o nouă gamă de televizoare Super UHD LCD TV cu tehnologie Nano Cell. Venind în complementarea funcţiilor HDR, tehnologia Nano Cell promite să ofere cea mai bună calitate a imaginii cu putinţă, asigurând culori la fel de bogate chiar şi atunci când nu priveşti ecranul direct din faţă.

Potrivit companiei, noul tip de ecran păstrează culorile neschimbate chiar şi în cazul vizionării din unghi de 60°.

Tehnologia Nano Cell reduce dramatic ştergerea culorilor, instabilitatea imaginii şi alte aspecte ale degradării culorilor”.  Totodată, tehnologia Nano Cell „reduce efectul light glow, păstrând calitatea imaginii chiar dacă ecranul este înconjurat de surse puternice de lumină ambiantă”.

Lucrând în parteneriat cu specialiştii Technicolor, LG a adăugat noilor modele de televizoare şi o funcţie numită Technicolor Expert Mode. Disponibilă la o dată ulterioară lansării oficiale, noua funcţie promite să ofere „cea mai bună calitate a imaginii cu putinţă”.

Aşteptate să fie prezentate în această săptămână la CES, noile modele de televizoare – LG SJ9500, SJ8500 şi SJ8000 – folosesc platforma webOS şi oferă întreaga funcţionalitate a unui Smart TV modern.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult