LG reaprinde moda anilor ’70, lansând un televizor Full HD cu aspect retro

LG reaprinde moda anilor '70, lansând un televizor Full HD cu aspect retro

LG 32LN630R este versiunea SF a televizoarelor cu lămpi din anii ’70, prevăzut cu butoane cromate ce se rotesc pentru schimbarea canalelor şi ajustarea volumului, difuzor mono de mari dimensiuni şi un ecran sprijinit pe un suport de forma unui trepied. Cei care au copilărit în vremea televizoarelor cu lămpi vor observa cum spatele televizorului se termină brusc, iar tubul catodic de forma unui acvariu a cedat locul unui ecran perfect plat, capabil să redea imagini în culori vii.

LG reaprinde moda anilor '70, lansând un televizor Full HD cu aspect retro

Noul televizor “clasic” de la LG este de fapt cât se poate de modern, echipat cu un ecran LCD IPS de 32 inch, capabil să redea imagini la rezoluţie Full HD. Cele trei butoane poziţionate deasupra grilei pentru difuzor deschid un meniu OSD cu opţiuni suplimentare, pe care le putem ajusta rapid folosind telecomanda din dotare.

Pe spatele carcasei realizată din plastic alb găsim intrări HDMI şi MHL, respectiv port USB.

LG 32LN630R

Adresat excentricilor din Coreea, LG 32LN630R poate fi achiziţionat contra sumei de 753 dolari – preţ fantezist pentru un simplu televizor LCD cu ecran de 32 inch. LG mizează însă pe entuziasmul celor pasionaţi de moda retro, sperând să obţină ceva profit de pe urma lor.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult