LG va furniza ecrane LCD pentru rivalul Samsung

21.02.2017
LG va furniza ecrane LCD pentru rivalul Samsung

Samsung, unul dintre cei mai mari producători de ecrane LCD din lume, ar putea cumpăra panouri LCD de la rivalul LG pe care să le folosească în echiparea propriilor modele de televizoare şi telefoane mobile.

Surprinzător, dar nu nemaiîntâlnit între companii care împart domenii de activitate similare, contractul prin care Samsung va rotunji veniturile rivalului LG este impus de necesitatea asigurării unui flux de aprovizionare alternativ, după ce actualul partener Sakai Display Products (deţinut de Foxconn) ar fi anunţat în luna noiembrie a anului trecut o diminuare a fluxului de aprovizionare.

La rândul său un important furnizor de componente pentru produsele rivalului Apple, Samsung ar putea livra primele modele de televizoare echipate cu ecrane LG după jumătatea acestui an. Momentan, volumul livrărilor contractate şi lista produselor Samsung care vor beneficia de pe urma fluxului alternativ de ecrane nu sunt cunoscute.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult