Logitech TV Cam HD, camera Web Skype pentru televizoare

03.08.2012
Logitech TV Cam HD, camera Web Skype pentru televizoare

Televizoarele inteligente din ultimele generaţii au început să ofere şi o cameră video şi integrare software Skype, făcând astfel utilizarea celei mai populare platforme Voice over IP pentru consumatori o activitate simplă. Atunci când televizorul nu oferă aceste funcţii şi este prea bun pentru a fi schimbat, Logitech oferă o nouă soluţie.

Logitech TV Cam HD, care a fost anunţată astăzi, este o cameră Web care permite transformarea unui televizor obişnuit într-un echipament Skype pentru camera de zi. Acesta se conectează la televizor prin intermediul unui port HDMI, oferă interfeţe de reţea Ethernet şi wireless pentru integrarea în reţeaua locală, o telecomandă pentru un control facil şi un nucleu software compatibil cu reţeaua Skype.

Purtând certificarea Skype, Logitech TV Cam HD permite efectuarea de apeluri video şi audio, oferă un sistem optic Carl Zeiss cu unghi larg şi tehnologia proprietară de control a parametrilor imaginii Logitech Fluid Crystal, care promite captură bună şi în condiţii slabe de iluminare.

Logitech TV Cam HD va fi disponibilă în România începând cu luna septembrie la un preţ de 199 de euro.

Logitech TV Cam HD

Un televizor care devine un terminal Skype

Urmărește Go4IT.ro pe Google News