Ofertă la Carrefour pentru Smart TV de 108 CM. Televizor 4K accesibil în oferta magazinului

27.10.2023
Ofertă la Carrefour pentru Smart TV de 108 CM. Televizor 4K accesibil în oferta magazinului

Televizoarele smart au devenit norma în industrie și toată lumea dorește să aibă un TV pe care să poată viziona emisiunile favorite pe platformele de streaming preferate.

Pe măsură ce tehnologia a avansat, conceptul de Smart TV a devenit tot mai popular, până în punctul în care aproape orice locuință are cel puțin un astfel de dispozitiv. Televizoarele smart au avantajul că rulează sisteme de operare ce înglobează aplicații multiple, precum Netflix, YouTube sau HBO și se pot conecta la internet, astfel că experiența de streaming video devine foarte ușoară.

Ca orice altă tehnologie, cu timpul prețurile au început să scadă, astfel că televizoare cu specificații bune pot fi acum achiziționate la prețuri accesibile.

Smart TV la ofertă la Carrefour. Cât costă un TV 4K cu diagonala de 108 cm?

Scanând ofertele, am dat peste un televizor NEI în oferta magazinului Carrefour. Acesta are o diagonală de 108 centimetri și rezoluție UHD 4K, ceea ce înseamnă că filmele și emisiunile preferate vor arăta și mai bine, grație numărului mare de pixeli.

 

Panoul are tehnologie LED și o rezoluție de 3840×2160 de pixeli. De asemenea, se poate conecta la Wi-Fi și reda conținut de pe platforme precum Netflix, YouTube, Amazon Prime și alte platforme de streaming online.

Carrefour are o ofertă pentru acest Smart TV în prezent, fiind disponibil pentru 999,99 de lei, redus de la un preț inițial de 1.199,99 de lei. De asemenea, televizorul beneficiază de 2 ani garanție.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult