Samsung ES9000, Smart TV-ul LED de 75 de inch a ajuns în România

04.10.2012
Samsung ES9000, Smart TV-ul LED de 75 de inch a ajuns în România

Oferta de televizoare premium Samsung Smart TV a primit o nouă adiţie. Vârful de gamă ES9000 este adresat celor mai exigenţi utilizatori aflaţi în căutarea unui model Smart TV cu diagonală mare.

Samsung ES9000, Smart TV-ul LED de 75 de inch a ajuns în România

Samsung ES9000 ne întâmpină cu un ecran Full HD de 189 cm, instalat într-o carcasă cu design sofisticat, ce prezintă o ramă curbată de numai 7.9 mm grosime, fără îmbinări vizibile şi finisată într-o nuanţă de aur roz. ES9000 integrează şi o cameră video, care se retrage în ramă atunci când nu este folosită.

Samsung ES9000 - ramă curbată de numai 7.9 mm grosime

La fel ca şi modelul de 55 inch Samsung ES7000, noul ES9000 include gama completă de funcţii Samsung Smart TV – Smart Interaction, Smart Content şi Smart Evolution – introdusă anul acesta pentru gama Smart TV de top. Aceste funcţii permit utilizatorilor să controleze şi să interacţioneze cu televizoarele într-un mod intuitiv şi să aibă acces la un conţinut mai bogat ce poate fi transmis şi pe alte dispozitive. În plus faţă de funcţiile deja existente, ES9000 este prevăzut şi cu tehnologia Sound Share, cea mai nouă funcţie pentru Smart TV, care conectează automat, prin intermediul tehnologiei wireless, sistemul audio al televizorului la alte sisteme audio (precum Samsung Seria 6 şi Seria 7).

Samsung ES9000 - Smart TV cu ecran de 75 inch

Samsung ES9000 vine echipat cu procesor dual-core, ce permite descărcarea şi rularea simultană a mai multor aplicaţii în timpul navigării pe Internet. Lista tehnologiilor suportate mai cuprinde Micro Dimming Ultimate şi Precision Black, implementate pentru a oferi culori şi detalii bogate, contrast mai mare şi o claritate sporită a imaginii.

Samsung ES9000 este disponibil în România, la un preţ estimat de 36.999 RON.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult