Sony aduce în România televizoarele cu ecran Triluminous

Sony aduce în România televizoarele cu ecran Triluminous

Sony a anunţat astăzi lansarea noii game de televizoare LCD Bravia. În ofertă vor intra trei noi modele, disponibile cu câte două diagonale fiecare. Toate dispozitivele au modul WiFi integrat şi vin cu o listă lungă de aplicaţii preinstalate. Procesorul de imagine X-Reality PRO şi funcţia Motionflow XR sunt de asemenea comune pe listele de specificaţii. În era smartphone-ului, o mufă HDMI cu suport MHL era necesară. Cele trei modele Sony Bravia lansate astăzi sunt W905A, W805A şi W650A.

Sony Bravia W905A - modelul de top

Topul de gamă Bravia KDL-W905A este cel oferit cu ecran Triluminous. Acesta are un sistem de iluminare bazat pe o aplicaţie din fizica cuantică. Iluminarea panoului se face acum cu un strat special de LED-uri foarte mici, ce emit lumină foarte precis controlată. Aşa se face că numărul de culori afişate este mai mare decât la un ecran standard iluminat cu LED-uri. Sony Bravia W905A integrează un sistem audio cu o lungime de 1,2 m, amplasat în spatele ecranului, la bază. Acest model de top va fi disponibil cu diagonalele de 55” şi 46”, iar cumpărătorii vor primi un smartphone Sony Xperia Z gratuit în cadrul campaniei Perechea Perfectă.

Sony Bravia W905 - profilul

În cadrul aceleiaşi campanii, clienţii care vor achiziţiona modelele W805A de 55” şi 47” vor primi un smartphone Sony Xperia L. Modelele mai accesibile Bravia KDL-W650A vor fi disponibile cu diagonale de 32” şi 42”. Preţurile nu a fost menţionate de producător.

Detaliu de construcţie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News