Sony BRAVIA S90, un nou televizor cu ecran curbat şi rezoluţie 4K Ultra HD

Sony BRAVIA S90, un nou televizor cu ecran curbat şi rezoluţie 4K Ultra HD

Sony prezintă BRAVIA S90 4K Ultra HD, televizorul pentru divertisment şi cinefili exigenţi care doresc să aibă parte de cea mai bună experienţă cu putinţă la vizionarea filmelor preferate.

Sony BRAVIA S90 4K Ultra HD

Disponibil în variate cu diagonale de 75” (190,5 cm) şi de 65” (165,1 cm), noul model BRAVIA S90 se prezintă cu un ecran subţire conturat de o ramă îngustă. Imaginile redate la rezoluţie 4K Ultra HD oferă de patru ori mai multe detalii decât cele la rezoluţie Full HD, iar ecranul cu grad de curbare atent calculat promite să ofere o acoperire mai bună a câmpului vizual, îmbunătăţind experienţa de vizionare.

BRAVIA S90

Diagonală

75” (KD-75S9005B) – 190,5 cm  / 65” (KD-65S9005B) – 165,1 cm

Rezoluţie

4K (3840×2160)

Procesor de imagine

4K X-Reality PRO

Tip de display

TRILUMINOS Display

Luminozitate şi contrast

X-tended Dynamic Range

Motionflow

Motionflow XR800Hz

Sistem audio

Difuzoare pe Live Speaker multi-unghi, pe 4.2 canale cu tehnologie Discrete Processing

One-Flick Entertainment

Quick Start & Playback; Direct Access cu noua interfaţă; control intuitiv cu telecomanda One-Flick

Experienţa de utilizare

Social Viewing; Mod Live Football; One-touch mirroring; partajare de fotografii

3D

Activ (două perechi de ochelari sunt incluse în pachet)

Cameră şi microfon Skype

Încorporate

Telecomandă One-Flick

Inclusă

Subwoofer wireless

Opţional (SWF-BR100) sau (SW-BR100B)

 

BRAVIA S90 foloseşte ecran din seria TRILUMINOS, cu tehnologie X-tended Dynamic Range ce ajustează în mod inteligent contrastul pentru a reda imagini mai strălucitoare şi mai realiste. În plus, procesorul de imagine Sony 4K X-Reality PRO asigură optimizarea transmisiunilor TV şi a conţinutului redat cu ajutorul playerelor Blu-ray pentru vizionare în condiţii optime pe ecranul cu rezoluţie 4K.

Sony BRAVIA S90 4K Ultra HD

Televizorul include sistem de difuzoare multi-unghi pe 4.2 canale, capabile să redea sunet puternic în orice colţ al încăperii, la calitate comparabilă unui sistem audio dedicat. Tehnologia ClearAudio+ Discrete Processing păstrează detaliile coloanei sonore pentru a reda sunete clare şi definite. Bass-ul este redat cu un sistem dual-woofer plasat în carcasa televizorului. În plus, poţi alege un subwoofer wireless, de culoare albă (SWF-BR100) sau neagră (SW-BR100B) pentru a adăuga o notă seismică sunetelor redate.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult