Tânără, surprinsă de ce a apărut pe ecranul unui televizor cumpărat second-hand

21.11.2022
Tânără, surprinsă de ce a apărut pe ecranul unui televizor cumpărat second-hand
Foto: Profimedia Images

O femeie a cumpărat un televizor second-hand de pe un site de anunțuri, iar când l-a deschis prima dată a avut parte de o surpriză.

Pe display apare, când televizorul este pornit, logo-ul unui hotel.

Incidentul a fost relatat de Caitlyn Rae, care locuiește în SUA continentală, în Las Vegas. Televizorul provine de la hotelul Grand Waikikian, parte din Hilton Grand Vacations Club din Honolulu.

@caitlynraee This will never get old @megshowell17 ♬ original sound – Caitlyn Rae

Nu se știe cum un televizor care a funcționat într-un hotel a ajuns în mâinile vânzătorului. A fost furat? Dacă nu, atunci cum a ajuns din Hawaii pe continent? Între Honolulu și Las Vegas sunt 4.400 de km.

Clipul video în care femeia povestește incidentul, care i s-a întâmplat unei prietene, a devenit viral pe TikTok.

„Când un televizor a călătorit mai mult decât tine”, a glumit un utilizator. Alții, mai practici, i-au spus cum poate scăpa de logo, oprind modul hospitality.

„Apeși Mute, apoi 119, oprești modul hospitality și apoi resetezi setările. Ar trebui să meargă… Am lucrat într-un hotel”, a scris o altă persoană.

Un alt utilizator de TikTok a spus că un prieten de-al lui a trecut printr-o experiență similară, doar că în cazul respectiv pe ecranul televizorului apărea logo-ul KFC.

A comentat chiar și contul oficial al Hilton de pe TikTok. Reprezentanții companiei au sugerat, prin emoji-uri, că sunt uimiți de incident.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult