Televizor UHD cu diagonala de 213 cm, la un preţ accesibil – 19.000 $

Televizor UHD cu diagonala de 213 cm, la un preţ accesibil - 19.000 $

Televizoare cu diagonală mare au fost lansate înainte de implementarea rezoluţiilor ultra HD, însă acum clienţii cu dare de mână se pot bucura de o densitate mult mai mare de pixeli. ViewSonic nu este un nume binecunoscut în domeniul, însă compania americană are un portofoliu destul de larg de monitoare. Telvizorul de mai jos are o diagonală de 84”, panou tactil şi rulează Android. Ca să fim corecţi, trebuie să menţionăm că dispozitivul nu se adresează clienţilor de rând, ci este recomandat companiilor sau spitalelor.

El ar trebui să funcţioneze ca un panou de afişaj public şi nu ca un ecran de cinematograf privat. Puţin surprinzătoare sunt specificaţiile modulului intern cu Android. Pentru suma de 19.000 $ primeşti, printre altele, un chipset cu procesor dual core şi 8 GB de memorie internă. Ar fi fost drăguţ dacă producătorul ar fi oferit măcar versiunea 4.4 a sistemului de operare de la Google. În schimb, clienţii corporatişti se vor mulţumi cu Android 4.2

Televizorul ultra HD de la ViewSonic, cu diagonală de 84”

Dacă doreşti o platformă ceva mai puternică, cei de la ViewSonic te pot ajuta cu o soluţie foarte interensată. Televizorul are un slot special în care poate fi integrat un mini PC, motorizat de un procesor Intel Core i5. Acest PC este opţional şi are un preţ de 1.200 $. Fiind un dispozitiv profesional, televizorul are un panou tactil ce recunoaşte şase atingeri simultane, iar filtrul extern este de tip anti-glare. Consumul mediu este de aproximativ 500 W, iar televizorul de 84” cântăreşte 116 kg. Sună atractiv la 19.000 $?

Pe latura din dreapta se observă slot-ul pentru mini PC-ul cu procesor Intel

Urmărește Go4IT.ro pe Google News