Top produse Parkside disponibile la eMAG. Niciunul din ele nu costă mai mult de 200 de lei

23.01.2024
Top produse Parkside disponibile la eMAG. Niciunul din ele nu costă mai mult de 200 de lei

Pe site-ul eMAG sunt disponibile acum uneltele Parkside, ideale pentru iubitorii de bricolaj și profesioniști. Această gamă include unelte puternice și accesibile, perfecte pentru o varietate de proiecte de construcție și reparații.

Bormașina cu percuție Parkside, cu o putere de 750W, este o unealtă esențială în orice atelier. Cu o turație la mersul în gol de 0-3000 rpm și până la 48000 de percuții pe minut, această bormașină are un cuplu maxim de 10 Nm. Poate găuri până la 30 mm în lemn, 14 mm în beton și 12 mm în oțel. Accesoriile incluse, precum limitatorul metalic de adâncime, cresc atât eficiența, cât și precizia în utilizare.

Șurubelnița cu acumulator Parkside, de 4V cu cuplu de 10 Nm, vine cu patru accesorii interschimbabile pentru diverse aplicații: un accesoriu pentru cuplu, ideal pentru șuruburi mici și materiale sensibile; un accesoriu pentru utilizare aproape de margine; un accesoriu unghiular pentru locuri greu accesibile; și un accesoriu de tăiat pentru materiale moi. Această șurubelniță dispune și de o lampă de lucru LED integrată, un indicator cu LED pentru funcționarea la stânga/dreapta și un nivel redus de încărcare a acumulatorului.

Prețuri & disponibilitate

Ciocanul rotopercutor pe acumulator PBHA 12 A1, cu mandrină SDS-Plus și 0-900 rpm, este perfect pentru prelucrarea puternică a betonului, pietrei, metalului sau lemnului. Acesta dispune de două funcții reglabile: găurire cu ciocan și înșurubare sau găurire fără mecanism cu ciocan. Lumina de lucru LED integrată și afișajul stării bateriei în trei trepte pe dispozitiv vine cu un plus de eficiență în utilizare.

Pentru a completa oferta, eMAG oferă și acumulatorul pentru scule electrice X20VTeam, de 20V și 4Ah. Acest acumulator inteligent, cu conectare bluetooth, este compatibil cu toate dispozitivele din seria „Parkside X 12 V Team”.

Toate uneltele menționate sunt vândute la prețul de 199 RON. Totuși, fiind vorba despre distribuitori diferiți, prețul de livrare, cât și durata livrării, diferă de la produs la produs.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult