Aplicația saptamanii este este BetterHelp

09.06.2023

BetterHelp este o aplicație care se adresează tuturor celor care au nevoie să vorbească deschis cu cineva despre problemele pe care le întâmpină. Această aplicație este o modalitate convenabilă prin care poți obține ajutor profesional de la un terapeut autorizat.

BetterHelp are o bază de date de peste 20.000 de terapeuți instruiți, experimentați și acreditați, care acoperă o gamă largă de domenii. Dacă suferi de depresie și anxietate sau dacă ai probleme de familie sau cuplu, acum este mai ușor să rezolvi aceste probleme.

Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația mobilă pe telefonul tău. Accesul nu este gratuit. Prețurile pornesc de la 50 de euro pe săptămână.
În BetterHelp poți vorbi cu terapeuții atât prin mesaje, cât și prin videoconferințe.

Descarcă BetterHelp pentru Android.

Descarcă BetterHelp pentru iOS.

Citește și: Știrile Go4it: Câți oameni încap în racheta lui Elon Musk, Putin vrea turneu de eSports și gaura de 10 km a Chinei

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult