Aplicația săptămânii este IziBAC

23.06.2023

Săptămâna următoare mii de elevi din toată țara vor susține probele scrise pentru BAC. Pentru cei cărora le place să lase totul pe ultima sută de metri avem o aplicație care poate fi salvatoare.

Cu ajutorul IziBAC elevii se pot pregăti pentru examenul de Bacalaureat într-un mediu asemănător celui din jocurile video.

În aplicație se regăsește toată materia pentru examen, organizată în teste, lecții în format PDF, audio și video. Totul este foarte simplu si intuitiv.

Practic, învățatul pentru Bacalaureat devine mai simplu. IziBAC poate fi descărcată pentru platformele Android și iOS. Aplicația este gratuită, dar îți poți face și un abonament.

Descarcă IziBAC.

Citește și: Știrile Go4it: Reapar telefoanele cu baterii detașabile. Abonament Orange de 9 lei. Copil de 2 ani strivit de un joc Arcade

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult