Celebrul telefon Motorola RAZR va fi relansat, dar cu un alt nume

13.10.2017

Lansat în 2004, Motorola RAZR a fost unul dintre cele mai populare telefoane din istorie. Compania de telecomunicaţii Binatone a obţinut permisiunea pentru a dezvolta o versiune nouă a terminalului. Modelul va dispune de aplicaţii de bază, un mp3 player, jocurile Tetris, Snake şi suport dual-SIM.

Binatone Blade va costa 66 de dolari şi va oferi acces la internet. la lansare, un Motorola RAZR costa 600 de dolari. Acesta a fost unul dintre cele mai populare dispozitive electronice din istorie. Motorola a vândut peste 130 de milioane de unităţi RAZR V3.

Telefoanele emblematice din trecut sunt realansate în noi versiuni. Anul acesta, compania finlandeză HMD Global a lansat Nokia 3310, ediţia 2017.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult