Cu soluţia ISOCELL Dual, Samsung vrea să aducă sistemele dual camera pe smartphone-urile ieftine

06.02.2018

Samsung vrea să popularizeze camerele duale şi pe modelele de smartphone-uri low-cost. Sistemele dual-camera permit realizarea de imagini cu diferite efecte, precum Bokeh. De asemenea, oferă rezultate mai bune pe timp de noapte.

 

Compania a anunţat soluţia ISOCELL Dual, care dispune de algoritmi software dezvoltaţi special pentru ea. Astfel, producătorii care vor folosi soluţia Samsung o vor putea implementa mai repede. Asta deoarece nu vor mai fi nevoiţi să dezvolte singuri partea software sau să apeleze la terţi pentru ea. În acest fel se reduc costurile şi vor fi lansate smartphone-uri ieftine cu camere duale.

Soluţia ISOCELL Dual va fi disponibilă în mai multe configuraţii, precum 13 MP + 5 MP (bokeh) sau 8 MP + 8 MP (low light).

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult