Motivul pentru care ambalajul pentru jucăriile din ouăle Kinder e mereu galben a devenit viral pe Twitter

Toată lumea recunoaşte recipientele din plastic în care sunt băgate jucăriile în ouăle Kinder. Asta poate deoarece sunt galbene.

Dar, oricât de evident ar părea motivul, sunt mulţi oameni care sunt surprinşi când află de ce a fost aleasă această culoare şi nu alta.

Oul de plastic din Kinder Surprise este galben deoarece reprezintă gălbenuşul. La fel ca şi la ouăle normale, pentru a ajunge la gălbenuş trebuie să spargi oul de ciocolată.

Zilele trecute această „descoperire” s-a viralizat pe Twitter. Oricât de evident ar fi motivul pentru care a fost aleasă această culoare, sunt încă mulţi oameni care nu îl ştiu.

Potrivit unui sondaj realizat de un foarte popular site din Marea Britanie, 56% dintre cei care au răspuns nu ştiau acest lucru.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult