Toaleta high-tech care costă 10.000 de dolari

16.01.2017

NeoRest 750 este o toaletă inteligentă produsă de compania japoneză Toto. Sistemul include un capac care se ridică automat, un colac încălzit şi un sistem de curăţare personală care poate fi controlat prin telecomandă.

 

Toaleta trage apa automat, se curăţă singură şi are un sistem integrat de purificare a aerului.

Înainte ca cineva să se aşeze pe colac, NeoRest 750 umezeşte vasul său din ceramică pentru ca şansele ca murdăria să adere la el să fie mai mici.

 

 

Dar probabil cea mai interesantă caracteristică este sistemul care îi curăţă automat pe utilizatori după ce folosesc toaleta, eliminând nevoia de hârtie igienică.

 

 

NeoRest costă 10.000 de dolari. Cei care nu au bani de toaletă pot cumpăra doar un capac cu colac încălzit şi sistem de curăţare personală, care costă 500 de dolari. 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult