Xiaomi a lansat primul său laptop de gaming. Acesta are, în China, un preţ de două ori mai mic decât al unui Alienware similar

29.03.2018

Xiaomi, un producător cunoscut de smartphone-uri, intră pe piaţa laptopurilor de gaming. Compania a lansat modelul Mi Gaming. Acesta are, în China, un preţ de două ori mai mic decât al unui model Alienware cu caracteristici tehnice similare.

 

Laptopul are display Full HD cu diagonala de 15,6”, procesor Intel Core i7 şi placă video Nvidia GTX 1060. La acestea se adaugă 16 GB de memorie RAM şi stocare de 256 GB pe SSD şi 1 TB pe HDD.

 

Dispozitivul dispune de un buton „Tornado” care permite răcirea mai rapidă. Acesta reduce temperatura internă cu 3-5 grade Celsius în 10 minute. Difuzoarele dispun de tehnologie Dolby Atmos, iar tastatura oferă iluminare RGB.

Xiaomi Mi Gaming costă, în China, echivalentul a 1.440 de dolari.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult