A fost inventat, în sfârşit, adevăratul hoverboard? O companie susţine că da

14.04.2016
În ultimele zile s-a viralizat pe internet un clip video în care o persoană zboară cu ajutorul unui hoverboard. Unul real, fără roţi. Prototipul a fost prezentat de firma Zapata Racing, care este cunoscută pentru Flyboard, un dispozitiv propulsat de jeturi de apă. 
 
Potrivit Zapata Racing, Flyboard Air poate ajunge la altitudini de 3.000 de metri şi la o viteză maximă de 150 Km/h. Dispozitivul pare prea bun ca să fie adevărat? Unii internauţi aşa cred şi susţin că clipul video publicat de Zapata Racing este editat. 
 
Citeşte şi: The Posting Tail este o vestă care le permite câinilor să publice poze pe Instagram
 
Ca răspuns la critici, compania a publicat pe Facebook un al doilea clip în care cineva zboară cu Flyboard Air. Zapata Racing susţine că lucrează la dispozitiv de patru ani şi că acesta nu este încă pregătit pentru producţia de serie. 
 
 
Pentru a convinge lumea că Flyboard Air nu este o făcătură, Zapata Racing va trebui să explice în detaliu cum funcţionează hoverboardul. 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video