Aceste trei tehnologii revoluţionează acţiunea din dormitor

02.03.2016
Aceste trei tehnologii revoluţionează acţiunea din dormitor
Tehnologia avansează rapid în toate domeniile, iar industria jucăriilor sexuale nu face excepţie. Astăzi, cei care vizitează un sex shop pot alege dintr-o gamă variată de dispozitive care mai de care mai inedite, iar multe dintre acestea sunt rupte parcă din universul SF. 
 
Vă prezentăm o listă cu trei jucării sexuale foarte avansate, disponibile pe piaţă:
 
1. VR Tenga. Realitatea virtuală este pe val în acest moment, iar o companie japoneză încearcă să exploateze acest lucru. Tenga a prezentat un sistem care se poate folosi împreună cu dispozitivul pentru realitate virtuală Oculus Rift. Acesta se adresează bărbaţilor. Utilizatorul îşi pune dispozitivul VR, iar de restul… se ocupă VR Tenga. 
 
 
Citeşte şi: TOP 10 maşini în care poţi face sex
 
 
2. Hello Touch. Acesta pare a fi un dispozitiv inventat de Tony Stark din „Iron Man”. Hello Touch se adresează femeilor şi le transformă mâinile în braţe robotice al căror scop este oferirea de plăcere. Dispozitivul dispune de mici vibratoare care se aşează pe degete. Bateria este aşezată pe o bandă care se pune la încheietura mânii. 
 
 
3. RealDoll. Sexul cu roboţi este deja realitate. Cei care au la dispoziţie 5.000 de dolari pot cumpăra o păpuşă Barbie uriaşă care să le satisfacă dorinţele. RealDoll este capabilă să vorbească şi să îşi mişte şoldurile. Clienţii pot cere un model personalizat, putând alege culoarea părului, mărimea sânilor sau culoarea ochilor. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult