Cea mai ingenioasă bicicletă

Cea mai ingenioasă bicicletă

O bicicletă mai specială ce va fi cu siguranţă apreciată de mulţi amatori de călătorii este Suitcase Bike bicicleta diplomat. Acum câteva luni era doar un concept, astăzi există deja prototipul. Prezentarea lui a avut loc în China, cu ocazia târgului Canton Fair. Portabilitatea este cuvântul definitoriu, după cum veţi vedea.

Mecanismul de împachetare şi desfacere este foarte ingenios realizat, mai puţin de un minut fiind necesar pentru aducerea acestui prototip de la geantă diplomat la bicicletă şi invers. Deocamdată nu se cunosc detaliile tehnice, totuşi înclin să cred că greutatea ei nu va constitui o problemă. Cert este că se poate transporta uşor şi fără a ocupa mult spaţiu; spre exemplu, în portbagajul unei maşini. Construcţia ei (design, diametrul roţilor mic) o încadrează la clasa “biciclete de oraş”, nu vă recomand să mergeţi cu ea pe drumuri de munte sau pe teren accidentat.

Producătorul, al cărui nume nu am reuşit să-l descifrez, ne promite că, în urmatoarele luni, va începe comercializarea bicicletei la un preţ de 399 $.

Suitcase Bike

Urmărește Go4IT.ro pe Google News