Cum arată astăzi fiicele rivale ale lui Bill Gates şi Steve Jobs

Steve Jobs şi Bill Gates au fost prieteni şi rivali. Primul a cofondat Apple, iar cel de-al doilea Microsoft.

Steve Jobs şi Bill Gates au fost prieteni şi rivali. Primul a cofondat Apple, iar cel de-al doilea Microsoft. Ambele sunt companii care au schimbat lumea în care trăim.

 

Cei doi „moguli” din domeniul tehnologic au fiice apropiate ca vârstă. Este vorba despre Eve Jobs (19 ani) şi Jennifer Gates (21 de ani). Tinerele, care sunt studente la Stanford, concurează ocazional în concursuri profesionale de echitaţie. S-a întâmplat în octombrie 2015 în Los Angeles şi în aprilie 2016 în Miami.

Pentru cele două tinere, familiile lor au cumpărat proprietăţi în Wellington, capitala americană a acestui sport. Aşa că Eve şi Jennifer sunt şi vecine.

 

Eve Jobs şi Jennifer Gates

 

Eve mai are două surori, pe Erin Siena Jobs (22 de ani) şi Lisa Brennan-Jobs (dintr-o altă relaţie a lui Jobs, 39 de ani). Jennifer are şi ea doi fraţi, Rory John (19 ani) şi Phoebe Adele (16 ani).

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult