Dacă eşti femeie şi ţi se fură smartphone-ul în Nigeria sunt şanse mici ca poliţia să facă ceva

Dacă eşti femeie şi ţi se fură smartphone-ul în Nigeria sunt şanse mici ca poliţia să facă ceva

O tânără din Marea Britanie, aflată pentru prima dată în vizită în Nigeria, a avut parte de un incident extrem de neplăcut, pe care l-a povestit pe Twitter.

 

După ce i-a fost furat smartphone-ul, un iPhone, femeia a mers la primul poliţist pe care l-a văzut. În loc să o ajute, bărbatul a început să râdă şi i-a spus să dispară din faţa lui.

 

 

Apoi, poliţistul i-a şoptit că are noroc că este o străină, altfel ar fi biciuit-o.

 

 

Incidentul s-a petrecut în această lună. Anul trecut, un alt caz petrecut în statul african a atras atenţia presei internaţionale. Un ofiţer superior de la poliţia rutieră le-a tăiat părul lung mai multor subalterne, în timpul unei parade. Gestul a fost condamnat chiar şi de un apropiat al preşedintelui nigerian Buhari, care l-a catalogat ca fiind „umilitor”. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult