Go4News: Un bărbat şi-a schimbat oficial numele în „iPhone 7” pentru a câştiga un iPhone

31.10.2016

Smartphone-urile Apple sunt unele dintre cele mai dorite dispozitive mobile din lume, iar oamenii sunt dispuşi să facă lucruri ieşite din comun pentru a le deţine. Am aflat în acest an despre o tânără din Rusia care s-a uns pe tot corpul cu ulei de motor pentru a câştiga un iPhone 5s. Acum, un tânăr de 20 de ani din Ucraina, numit Olexander Turin, şi-a schimbat oficial numele în „iPhone 7”, pentru a câştiga o competiţie în care premiul era cel mai nou smartphone marca Apple.

Un magazin de electronice a organizat evenimentul şi le-a oferit primelor cinci persoane care şi-au schimbat numele câte un iPhone 7. 

În Ucraina, un iPhone 7 de 32 GB costă echivalentul a 850 de dolari. Schimbarea numelui l-a costat pe Turin echivalentul a 2 dolari.

Familia tânărului a fost neplăcut surprinsă de decizia acestuia. Însă, ar trebui să fie fericiţi că a făcut doar asta: în China oamenii îşi vând organe pentru a-şi cumpăra telefoane iPhone.

Din fericire, Olexander Turin a declarat că îşi va schimba din nou numele în cel pe care l-a primit la naştere de la părinţi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult