GoPro anunţă data de lansare a dronei Karma

05.09.2016
GoPro anunţă data de lansare a dronei Karma
Zvonuri despre drona Karma de la GoPro au început să apară încă de anul trecut, iar compania nu a ascuns existenţa acesteia. De-a lungul timpului am tot primit clipuri realizate cu ajutorul noii drone, însă foarte curând vom vedea şi cum arată noul dispozitiv. GoPro a anunţat un eveniment de lansare pentru Karma, care va fi transmis live şi pe internet. Anunţul a fost făcut cu ajutorul unui clip video care încearcă să demonstreze dimensiunile reduse ale noului gadget.
 
 
În timp ce dronele obişnuite, folosite de către videografi pentru a filma de la înălţime nu sunt tocmai compacte, Karma pare să fie destul de mică pentru a putea fi ţinută în mână în timpul utilizării şi poate să încapă cu uşurinţă sub o maşină. Acest lucru înseamnă că este şi un dispozitiv uşor, probabil nu cu mult mai mare decât o cameră de acţiune GoPro din gama Hero. Materialul video captat cu ajutorul Karma pare să fie la un nivel apropiat de cel al camerelor Hero 4, ceea ce nu este tocmai ieşit din comun.
 
 
Probabil că dimensiunile reduse şi reutilizarea componentelor de pe camerele de acţiune GoPro vor aduce de la sine costuri reduse, principalul rival pe această piaţă, DJI, oferind produse orientate către piaţa pro-sumer/enthusiast. 
 

 

 
Lansarea va avea loc pe data de 19 septembrie, compania sugerând să fim cu ochii pe site-ul oficial (gopro.com) pentru a afla printre primii detaliile. Există deja şi o secţiune dedicată dronei Karma pe site-ul GoPro, unde putem vedea primele mostre de material înregistrate cu aceasta.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult