LeEco Le Syvrac este o bicicletă inteligentă cu sistem de operare Android

24.04.2016
LeEco Le Syvrac este o bicicletă inteligentă cu sistem de operare Android
Producătorul chinez de electronice LeEco a prezentat la salonul CE China bicicleta inteligentă Le Syvrac, care rulează sistemul de operare Android. 
 
Acest model Mountain Bike dispune de un computer de bord, un difuzor şi un sistem anti-furt încorporat. În cazul în care bicileta este furată, aceasta transmite permanent coordonatele geografice în care se află către o aplicaţie pentru smartphone. 
 
 
Mai mult, în mânere bicicleta are încorporaţi senzori de măsurare a ritmului cardiac.
 
Computerul instalat pe bicicletă nu este doar un smartphone lipit acolo. Dispune de ecran cu diagonala de 4 inci, 4 GB memorie RAM şi software special creat pentru Le Syvrac. Acesta înregistrează activitatea utilizatorului, afişează informaţii meteo şi dispune de sistem de navigaţie încorporat. De asemenea, include un player pentru muzică. 
 
 
Bicicleta inteligentă a celor de la LeEco va costa aproximativ 6.155 dolari. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult