Louis Vuitton propune geanta cu ecrane flexibile OLED la exterior

13.05.2019
Louis Vuitton propune geanta cu ecrane flexibile OLED la exterior

Am văzut în ultimii ani oglinzi inteligente, frigidere inteligente, chiar şi maşini inteligente. Louis Vuitton crede însă că viitorul modei este în accesorii inteligente, iar primul său pas în această direcţie este geanta cu display flexibil. Faimoasa casă de modă a prezentat două modele de genţi cu ecrane OLED pe laterale, spunând că acestea ar putea deveni în viitor o „extensie a smartphone-ului”, conform Engadget.

Genţile au debutat în cadrul prezentării de modă Cruis 2020, Louis Vuitton prezentând pe podium două modele de genţi: una mai compactă, cu un singur display şi una mai voluminoasă, cu două. Aceste panouri sunt realizate folosint tehologie AMOLED şi pot afişa imagini la rezoluţie 1.920 x 1.440. Pe ecranele genţilor au putut fi observate secvenţe video cu peisaje urbane, cât şi un browser de internet, însă ecranele nu păreau să fie interactive.

Cel mai probabil, avem de a face cu produse în stadiu de prototip, care ar putea sau nu să ajungă pe piaţă aşa cum le vedem în prezentare. Louis Vuitton nu are capacitatea de a produce propriile ecrane OLED, aşa cp le-a cumpărat de la o companie parteneră, producătorul chinez Royole, cel care a dezvoltat la sfârşitul anului trecut primul smartphone pliabil: Royole FlexPai. De asemenea, nu este clar dacă acestea vor fi pur decorative, sau dacă vor putea fi folosite pentru a controla un smartphone, deşi declaraţiile oficiale asta sugerează.

Având însă în vedere faptul că Luois Vuitton este un brand foarte scump, genţile cu display cu siguranţă nu vor fi ieftine. Eforturile precedente ale companiei în domeniul tehnologiei ne-a adus o pereche de căşti true wireless de 1.000 de dolari. Acelea erau simple versiuni ale căştilor Master & Dynamic MW07 cu logo-ul LV, preţul lor standard fiind de 299 dolari.

Cu siguranţă însă, o geantă cu display OLED are publicul său ţintă, iar fanii produselor de lux excentrice vor cumpăra cam orice pune pe piaţă Louis Vuitton.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult