O companie a prezentat jucării sexuale care vibrează în funcţie de evoluţia preţului bitcoin

28.12.2017
O companie a prezentat jucării sexuale care vibrează în funcţie de evoluţia preţului bitcoin
Oameni din toată lumea încearcă să devină bogaţi peste noapte investind în bitcoin şi alte monede virtuale, al căror preţ a crescut accelerat în anul care tocmai se încheie. Compania CamSoda, care oferă servicii şi produse pentru adulţi, vrea să le ofere deţinătorilor de criptomonede plăcere de pe urma investiţiilor făcute în acestea.
 
CamSoda a anunţat BitCast, o platformă pentru jucării sexuale. Aceasta face ca dispozitivele conectate – vibratoare, dildo-uri etc. – să vibreze în funcţie de evoluţia preţului unei monede virtuale. Deocamdată sunt suportate trei criptomonede: bitcoin, ethereum şi litecoin. 
 
 
Când preţul creşte, jucăria sexuală vibrează mai tare, iar când scade – mai încet. Pentru a se bucura de experienţă, utilizatorii trebuie să descarce aplicaţia Body Chat şi să se conecteze cu contul lor Lovense. 
 
Se pare că utilizatorii BitCast vor avea parte de momente de neuitat, dacă ţinem cont de faptul că aceste criptomonede sunt foarte volatile. De exemplu, bitcoin a consemnat un declin mare în preajma Crăciunului, iar apoi preţul a crescut din nou accelerat. 
 
Deocamdată, platforma BitCast suportă jucăriile sexuale, produse de Lovense, din imaginea de mai jos:
 
 
CamSoda este o companie renumită pentru serviciile şi produsele neobişnuite pe care le lansează. În vara acestui an a propus autentificarea pe un site cu organul sexual, iar mai înainte dispozitivul pentru conţinut VR pornografic care oferă şi senzaţia de miros. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult