O companie producătoare de conţinut pentru adulţi le propune oamenilor să-şi instaleze camere în locuinţe, iar străinii să-i privească pe internet contracost

Autor: Adrian Popa 16.06.2017
O companie producătoare de conţinut pentru adulţi le propune oamenilor să-şi instaleze camere în locuinţe, iar străinii să-i privească pe internet contracost

O cunoscută companie producătoare de conţinut pentru adulţi a anunţat LifeStream, un serviciu inedit. Oricine doreşte îşi poate instala camere în locuinţă, care transmit 24 de ore, 7 zile pe săptămână, iar clienţii le pot accesa, contracost, pe internet. Cine se înscrie primeşte garantat 200 de dolari pe lună, iar persoanele care devin populare pot primi mult mai mulţi bani. Serviciul va transmite şi publicitate, iar cei care acceptă sugestii de la clienţi şi fac „sex fără perdea” în faţa camerelor pot încasa chiar 10.000 de dolari pe săptămână, potrivit lui Darren Press, vicepreşedinte al CamSoda.

 

„Când m-au contactat prima dată nu am ştiut ce să fac: să sun la poliţie sau să accept? Am ales a doua variantă”, spune o actriţă de filme pentru adulţi care a bătut palma cu cei de la CamSoda pentru acest serviciu. „Până acum am vrut să existe o linie între meseria mea şi viaţa privată”, a adăugat ea.

CamSoda este una dintre cele mai inovative companii producătoare de conţinut pentru adulţi. Ei sunt cei care au lansat recent primul serviciu bazat pe holograme, numit „live holographic streaming”. Clipurile „Holo-Cam” sunt filmate într-un studio special, iar utilizatorii le pot vedea folosind nişte piramide care funcţionează cu computere desktop, telefoane sau tablete. Mai nou CamSoda a lansat o tehnologie care le permite actriţelor sale să facă transmisiuni live pentru clienţi de oriunde din lume.