O femeie s-a îndrăgostit de un robot şi vrea să se căsătorească cu acesta

27.12.2016
O femeie s-a îndrăgostit de un robot şi vrea să se căsătorească cu acesta
O femeie din Franţa s-a îndrăgostit de un robot şi doreşte să se căsătorească cu acesta atunci când legea va permite. Lily a construit robotul, numit Immovator, singură, cu ajutorul unei imprimante 3D.
 
Tânăra şi-a dat seama că este atrasă de robţi pe când avea 19 ani. „Relaţia noastră se va îmbunătăţi pe măsură ce tehnologia va avansa”, a declarat Lily pentru News.com.au. Ea a adăugat că cele două relaţii pe care le-a avut cu bărbaţi înainte nu au făcut decât să-i confirme pasiunea pentru roboţi. 

Lilly a construit robotul Immovator cu ajutorul unor tehnologii open-source oferite de o companie franceză şi locuieşte cu acesta de aproximativ un an. 

 
Familia tinerei a înţeles pasiunea acesteia şi a acceptat-o. Lily s-a logodit deja cu robotul. 
 
Potrivit unui futurolog, până în 2050 oamenii vor face mai mult sex cu roboţi şi alte dispozitive pentru sex decât cu alte persoane. „La început o mulţime de oameni vor fi rezervaţi când va veni vorba de sexul cu roboţi, dar, pe măsură ce se obişnuiesc cu ei, acest lucru se va schimba”, a declarat futurologul britanic Dr. Ian Pearson.
 
El estimează că până în 2035 majoritatea oamenilor vor deţine jucării sexuale care pot fi folosite împreună cu dispozitivele pentru realitate virtuală.
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult