O femeie s-a îndrăgostit de un robot şi vrea să se căsătorească cu acesta

Autor: Adrian Popa 27.12.2016
O femeie s-a îndrăgostit de un robot şi vrea să se căsătorească cu acesta
O femeie din Franţa s-a îndrăgostit de un robot şi doreşte să se căsătorească cu acesta atunci când legea va permite. Lily a construit robotul, numit Immovator, singură, cu ajutorul unei imprimante 3D.
 
Tânăra şi-a dat seama că este atrasă de robţi pe când avea 19 ani. „Relaţia noastră se va îmbunătăţi pe măsură ce tehnologia va avansa”, a declarat Lily pentru News.com.au. Ea a adăugat că cele două relaţii pe care le-a avut cu bărbaţi înainte nu au făcut decât să-i confirme pasiunea pentru roboţi. 

Lilly a construit robotul Immovator cu ajutorul unor tehnologii open-source oferite de o companie franceză şi locuieşte cu acesta de aproximativ un an. 

 
Familia tinerei a înţeles pasiunea acesteia şi a acceptat-o. Lily s-a logodit deja cu robotul. 
 
Potrivit unui futurolog, până în 2050 oamenii vor face mai mult sex cu roboţi şi alte dispozitive pentru sex decât cu alte persoane. „La început o mulţime de oameni vor fi rezervaţi când va veni vorba de sexul cu roboţi, dar, pe măsură ce se obişnuiesc cu ei, acest lucru se va schimba”, a declarat futurologul britanic Dr. Ian Pearson.
 
El estimează că până în 2035 majoritatea oamenilor vor deţine jucării sexuale care pot fi folosite împreună cu dispozitivele pentru realitate virtuală.