O tânără care vrea să strângă online bani pentru micşorarea bustului a primit ameninţări cu moartea

O tânără care vrea să strângă online bani pentru micşorarea bustului a primit ameninţări cu moartea

Internetul are, printre multe altele, două mari probleme de actualitate: ştirile false şi aşa numiţii „troli”. Cu cea de-a doua ameninţare a avut de a face recent o tânără care a lansat o campanie pe platforma de crowdfunting Gofundme pentru a-şi micşora sânii. Operaţia costă câteva mii de lire, bani pe care ea nu îi are.

 

Jasmin Vlassi, în vârstă de 20 de ani, a primit comentarii negative după această iniţiativă şi chiar a fost ameninţată cu moartea. Tânăra suferă de o afecţiune a oaselor, iar bustul mare îi provoacă dureri de spate. Nu se ştie exact motivul pentru care este ameninţată: faptul că cere bani pentru o asemenea operaţie sau că intenţionează să îşi micşoreze sânii, un lucru pe care unii oameni îl condamnă.

Din fericire, alţi oameni s-au arătat a fi mărinimoşi. În două săptămâni, Jasmin a primit 31 de donaţii.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult