Prezentatoarea viitorului – femeia cu două dimensiuni

09.07.2009
Prezentatoarea viitorului - femeia cu două dimensiuni

Te-ai săturat de aceleaşi feţe la calculator? Atunci află că pe viitor îţi vei putea alege singur figura care îţi va prezenta ştirile, bineînţeles totul virtual. Dacă eşti fan Andeea Esca şi îţi plac ştirile sportive, n-ai nicio şansă în prezent, dar viitorul s-ar putea să îţi ofere ceea ce-ţi doreşti.

Spre deosebire de românii din mass-media, care se bazează pe instinctele primare ale audienţei pentru a o “fideliza” – promovând fundaşe, înaintaşe, mijlocaşe (toate golaşe) la televizor, la evenimente, pe Internet şi în reviste, asiaticii au o viziune complet diferită şi mult mai avansată din punct de vedere tehnologic: femeia bidimensională (vezi videoclipul). În lumea modei nu s-a ajuns încă la acest standard şi sperăm ca nici să nu se ajungă vreodată.

Femeia bidimensionala de pe tare.ro

Ceea ce a realizat Epson în colaborare cu 3M este o femeie virtuală, un avatar proiectat pe o suprafaţă de 0,3 mm grosime care are rolul de a oferi informaţii clienţilor ce vizitează diverse puncte de interes (în special magazine). Şi ca să ne lămurim mai bine asupra tendinţelor, întrebăm cititorii pe cine preferă ca ghid sau ca prezentator: pe româncele lipsite de inhibiţii sau hologramele japoneze?

Urmărește Go4IT.ro pe Google News