Un martor de la incidentul Roswell susţine, într-o nouă carte, că acolo s-a prăbuşit cu adevărat un OZN

În iulie 1947, şeriful Jess Slaughter şi adjunctul lui Charles Fogus mergeau cu maşina pentru a ridica un deţinut când au auzit prin radio că s-a prăbuşit o aeronavă. Cei doi mergeau spre Roswell, locul prăbuşirii, aşa că au decis să meargă la faţa locului pentru a vedea ce s-a întâmplat. Armata americană susţine că acolo s-a prăbuşit un balon experimental, dar adepţii teoriei conspiraţiei spun că a fost vorba de un OZN.

 

Fogus spune şi el că a fost vorba de un OZN. El a făcut aceste declaraţii în cartea „UFOs TODAY: 70 Years of Lies, Misinformation & Government Cover-Up”, scrisă de Dr. Irena Scott, la 70 de ani după incident. Bărbatul susţine că acolo s-a prăbuşit o farfurie zburătoare, iar din ea au fost extrase cadavre de extretereştri. Aceştia semănau, potrivit lui Fogus, cu cei văzuţi în filme.

 

 

Fostul adjunct de şerif a mai spus că nava extraterestră avea un diametru de aproximativ 30 de metri, iar extratereştrii aveau o înălţime de aproximativ 1,5 metri.

 

După 20 de minute, militarii care erau prezenţi cu sutele la faţa locului, le-au cerut şerifului şi adjunctului său să părăsească perimetrul.

 

Cartea, care include declaraţiile complete ale lui Fogus, poate fi comandată de pe Amazon la preţul de 18,5 dolari. Dr. Irena Scott, autoarea cărţii, este expert în fenomenul OZN.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult