Un tânăr a divorţat de soţie deoarece în noaptea nunţii femeia a stat prea mult pe telefon

29.06.2020
Un tânăr a divorţat de soţie deoarece în noaptea nunţii femeia a stat prea mult pe telefon
Foto: Shutterstock

Un tânăr din Arabia Saudită a divorţat de soţie la scurt timp după ce s-au căsătorit deoarece femeia, în loc să petreacă momente de tandreţe cu el în noaptea nunţii, a stat pe telefon pentru a răspunde la mesaje.

Potrivit Gulf News, bărbatul s-a izbit de un zid când a încercat să îi facă avansuri soţiei în camera de hotel, deoarece femeia era prea preocupată să răspundă la mesajele de felicitare.

Soţul i-a cerut tinerei să înceteze să mai folosească telefonul, iar aceasta s-a enervat şi i-a spus că prietenii ei sunt mai importanţi. La scurt imp, bărbatul a părăsit hotelul, dar nu înainte de a-i spune soţiei că divorţează.

Actele au fost depuse, potrivit rudelor mirelui, iar în ciuda eforturilor făcute de un comitet de reconciliere, bărbatul şi-a păstrat decizia.

În Arabia Saudită procentul mariajelor care se sfârşesc prin divorţ este de aproximativ 30%.

Oamenii stau greu departe de telefon. Potrivit unui studiu realizat în 2016, 10% dintre respondenți își verificaresă telefonul în timpul unui act sexual.

Tehnologia poate duce la divorț

O tânără de 28 de ani din Egipt a cerut divorţul, în 2017, la doar două săptămâni după ce s-a căsătorit cu soţul ei în vârstă de 30 de ani. Motivul? Acesta face toate treburile în casă şi nu o lasă să mişte obiectele aranjate de el. Cearta finală a pornit de la un televizor inteligent, pe care femeia îl dorea pus în alt loc din casă.

„Soţul meu este o gospodină. El este femeia în casă. Nu mă lasă să ating nimic şi se ocupă el de tot, de la gătit şi până la curăţenie. Eu nu pot avea o părere despre nimic, nici măcar despre locul în care ar fi bine să punem televizorul”, a declarat soţia pentru un ziar din Egipt.